De leukste werkgever!

OVER FINANCIALLEASE.NL

In 2011 is FinancialLease.nl begonnen met 3 man sterk. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot marktleider op het gebied van Financial Lease en zetten 55 collega’s zich dagelijks in om ondernemers op weg te helpen met een auto die past bij hun bedrijfsvoering. Wij zijn een onafhankelijke partij die autobedrijven helpt bij de verkoop van hun voorraad, banken ondersteunt bij het verstrekken van financieringen en ondernemers helpt bij het vinden van hun ideale auto.

WAAROM WE DOEN WAT WE DOEN

Ons streven is om iedere ondernemer de beste Financial Lease oplossing te bieden voor hun organisatie. Wij maken het de ondernemer makkelijk om zo snel en voordelig mogelijk te rijden in een betrouwbare (bedrijfs)auto zodat zij zich kunnen focussen op wat echt belangrijk is: ondernemen!

DOEN WAAR WE GOED IN ZIJN

Op FinancialLease.nl bieden we een ruime voorraad personen- en bedrijfsauto’s aan waar ondernemers uit kunnen kiezen voor een Financial Lease oplossing. Elke ondernemer die een aanvraag doet, wordt persoonlijk geholpen door een van onze lease adviseurs. Hierdoor wordt de oplossing volledig afgestemd op de specifieke situatie van de klant. Wij vinden het belangrijk om nét dat stapje extra te zetten zodat we de beste oplossing kunnen bieden voor iedere ondernemer.

ONZE MERKEN

FinancialLease.nl – Voor slimme ondernemers

FinanciëleLease.nl – De grootste kans op succes!

Financial Lease Partner – Dé partner voor autobedrijven

Thrust – Zinvolle verzekeringen

ONZE MISSIE

Het product Financial Lease laten groeien als onafhankelijke partij omdat wij geloven in de voordelen die het product met zich meebrengt voor iedere ondernemer die een auto nodig heeft. Zo kunnen zij zich focussen op wat echt belangrijk is: ondernemen!

FinancialLease.nl is de leukste werkgever want wij…

  • zijn een betrokken organisatie
  • dagen elkaar uit
  • groeien snel
  • zijn betrouwbaar en behulpzaam
  • hebben de leukste vrijmibo’s en ieder kwartaal een etentje
  • gaan jaarlijks met het hele team op stedentrip
  • werken met de leukste collega’s!

Al enthousiast? Top! Lees dan ook even wat de collega’s over ons zeggen: