Overslaan naar content

Makers van Mogelijkheden

Deze secundaire arbeidsvoorwaarden maken het voor jou de moeite waard

Premievrij pensioen

Vanaf je 21e doe je bij FinancialLease.nl mee aan de pensioenregeling van a.s.r. Wij betalen maandelijks de hele pensioenpremie aan het pensioenfonds, zodat jij automatisch een mooi pensioen bij elkaar spaart. En wil je zelf ook nog wat bijsparen? Dan geef je dit gemakkelijk aan in je eigen account. (Maar daar vertellen we je later meer over).

Vakantiedagen

Op basis van een 40-urig contract krijg je bij FinancialLease.nl 25 vakantiedagen. 20 wettelijk, en 5 extra. Je mag eventueel uren bijkopen als dit niet genoeg is. Een deel van je vakantieuren mag je meenemen naar het volgende jaar.

Thuiswerkregeling

Hybride werken is niet meer weg te denken in Nederland. Daarom doen we niet moeilijk over thuiswerken. We zorgen er altijd voor dat er een goede balans is van collega's op kantoor, dus bepaalt elk team wie er wanneer aanwezig. Je mag ook elke dag op kantoor zijn. Er gelden natuurlijk wel regels voor thuiswerken omdat we met vertrouwelijke gegevens werken, hierover vertelt je teamlead je graag meer.

Provisie

Collega’s die werkzaam zijn op de afdeling Sales en FLP, krijgen een persoonlijke en een team target. Op basis van je prestaties krijg je een percentage provisie bovenop je standaard salaris. Als dát geen leuke bijkomstigheid is?!

Reiskostenvergoeding

Woon je iets verder weg? Dan krijg je reiskostenvergoeding. Wanneer je meer dan 5 kilometer naar kantoor reist, krijg je €0,23 per kilometer vergoed. Daarnaast krijg je een gratis abonnement in de parkeergarage, vanuit waar je direct het kantoor inloopt.

Jaarlijks personeeluitje

De personeelsvereniging ‘FLOP’ organiseert ieder jaar een weekend weg naar een stad in Europa. We gaan dan met de leden een paar dagen Op Pad, waarbij alle kosten worden gedekt door een kleine eigen bijdrage (de rest wordt aangevuld door het bedrijf!). Waar we de afgelopen keren zijn geweest? Maastricht, Parijs, Gent… Wat zal de volgende locatie zijn..? Het belooft in ieder geval elk jaar weer een feest te worden dankzij leuke activiteiten in de stad en stapavonden!