Collega’s over FinancialLease.NL

Benieuwd hoe jouw toekomstige collega’s denken over FinancialLease.nl als werkgever? Dat lees je hier!

Kimberley - Marketing

Werken bij FinancialLease.nl is nooit saai. Iedere dag is anders en staan wij weer voor nieuwe uitdagingen. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen en de mogelijkheid om jezelf echt als professional neer te zetten. Niet alleen de werkgever is top, maar ook de collega’s maken het werk leuk. Van flauwe humor tot het uit de grond stampen van nieuwe projecten. Iedere dag is het een feestje om te werken!

Fabian - Teamleader

In de jaren dat ik werkzaam ben bij FinancialLease.nl, heb ik het bedrijf steeds verder zien groeien. Het fijne van ons bedrijf is dat de lijnen erg kort en informeel zijn. Je bent werkzaam in een zeer dynamische omgeving waar altijd ruimte is voor (flauwe kantoor) humor. Elke maand is het weer een uitdaging om targets te halen en records te verbreken. En records worden altijd gevierd bij ons.

Melanie - Contractbeheer

Leuk en afwisselend werk, door veel contact te hebben met klanten en autobedrijven. Het team is gevarieerd en gezellig. Hard werken wordt beloond, zo ben ik zelf naar Barcelona gestemd door mijn collega’s!

Jurriën - Algemeen directeur

Ik vind het belangrijk dat collega’s zichzelf kunnen zijn. We werken met een open structuur, waardoor we kunnen leren van elkaar. Iedereen voelt zich vrij om nieuwe ideeën te opperen. Ik ben blij als jij blij bent en als jij blij bent dan komen we verder!