Collega’s over FinancialLease.NL

Benieuwd hoe jouw toekomstige collega’s denken over FinancialLease.nl als werkgever? Dat lees je hier!

Fabian - Teamleader

In de jaren dat ik werkzaam ben bij FinancialLease.nl, heb ik het bedrijf steeds verder zien groeien. Het fijne van ons bedrijf is dat de lijnen erg kort en informeel zijn. Je bent werkzaam in een zeer dynamische omgeving waar altijd ruimte is voor (flauwe kantoor) humor. Elke maand is het weer een uitdaging om targets te halen en records te verbreken. En records worden altijd gevierd bij ons.

Melanie - Contractbeheer

Leuk en afwisselend werk, door veel contact te hebben met klanten en autobedrijven. Het team is gevarieerd en gezellig. Hard werken wordt beloond, zo ben ik zelf naar Barcelona gestemd door mijn collega’s!

Jurriën - Algemeen directeur

Ik vind het belangrijk dat collega’s zichzelf kunnen zijn. We werken met een open structuur, waardoor we kunnen leren van elkaar. Iedereen voelt zich vrij om nieuwe ideeën te opperen. Ik ben blij als jij blij bent en als jij blij bent dan komen we verder!