Overslaan naar content

WerkenbijFinancialLease.nl

Collega's aan het woord

Afdeling Sales

Leroy Schoonheijm, Lease Adviseur

" Bij FinancialLease.nl denken ze echt met je mee. In 2019 solliciteerde ik namelijk naar een baan op de afdeling Sales, maar hier was ik nog niet helemaal klaar voor. Doordat ze wel vertrouwen in mij hadden, vroegen ze mij of ik niet op Customer Care wilde starten om daar ervaring op te doen.  

Op deze afdeling kon ik het product leren kennen, de klant leren kennen, en al een beetje proeven van de commerciële aspecten van het vak. Hier kon ik mij bewijzen en kreeg ik de kans om mij klaar te stomen voor een baan als Lease Adviseur. Op Customer Care heb ik hard gewerkt, initiatief getoond en steeds meer uit mijzelf gehaald. Mede door de begeleiding vanuit meerdere afdelingen binnen het bedrijf ben ik flink gegroeid.  

Uiteindelijk kon ik een paar maanden geleden de overstap naar Sales maken. Dit bevalt erg goed! Het is wel even omschakelen ten opzichte van mijn eerdere functie, maar ik krijg de tijd, hulp en ruimte om in deze rol te groeien. Het komende jaar richt ik mij op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en het behalen van de doelstellingen. Daarbij wil ik doorgroeien om zo een van de beste van de Sales afdeling te worden."Lease Adviseur bij FinancialLease.nl