Secundaire arbeidsvoorwaarden

Bij FinancialLease.nl werken we hard. Maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor ontspanning en gezellige uitjes! Zo vind je in het Grand Café naast dartborden en een tafelvoetbaltafel, ook F1 PlaySeats en een eigen tap. Elke vrijdagmiddag sluiten we de week goed af met een vrijdagmiddagborrel die zich soms ook verplaatst naar Utrecht. Elke drie maanden pakken we breed uit met een kwartaalfeest, ontbijten we met kerst in onze meest foute kersttrui en proosten we in januari op het nieuwe jaar.

Heeft dit je nog niet overtuigd om bij ons te solliciteren? Bekijk dan de secundaire arbeidsvoorwaarden, AKA alles wat je naast salaris er ook nog bij krijgt!

Premievrij pensioen

Vanaf je 21e doe je bij FinancialLease.nl mee aan de pensioenregeling van Brand New Day. Wij betalen maandelijks de hele pensioenpremie aan het pensioenfonds, zodat jij automatisch een mooi pensioen bij elkaar spaart. En wil je zelf ook nog wat bijsparen? Dan geef je dit gemakkelijk aan in je eigen BND account. (Maar daar vertellen we je later meer over).

Reiskostenvergoeding

Woon je iets verder weg? Dan krijg je reiskostenvergoeding. Wanneer je meer dan 5 kilometer naar kantoor rijdt, krijg je €0,19 per kilometer vergoed. Daarnaast krijg je een gratis abonnement in de parkeergarage, vanuit waar je direct het kantoor inloopt.

Vakantiedagen

Op basis van een 40-urig contract krijg je bij FinancialLease.nl 25 vakantiedagen. Neem je deze in één jaar op? Dan moet je in totaal zo’n 5 weken je collega’s missen. Maar je mag je uren ook meenemen naar het volgende jaar. 

Collectieve Private Lease

Helaas! Je krijgt geen auto van de zaak. Maar dat betekent niet dat we niet aan je mobiliteit hebben gedacht. Via Autoabonnement.nl hebben wij een collectiviteitskorting geregeld op de aanschaf van een Private Lease auto. Inclusief verzekering, wegenbelasting en onderhoud bij de merkdealer.

 

Thuiswerkregeling

Wij begrijpen dat het soms niet mogelijk is om naar kantoor te komen. Komt de elektricien langs of moet de boiler vervangen worden? Dan hoef je bij ons geen uren op te nemen. Geef van te voren aan dat je niet naar kantoor kan komen en zorg dat je thuis een laptop of computer tot je beschikking hebt. Het CRM systeem waar wij mee werken biedt je de mogelijkheid om thuis in te loggen. Er gelden natuurlijk wel regels voor de thuiswerkregeling, hierover kun je te allen tijden bij een teamleader terecht.

 

Jaarlijks personeelsuitje

De personeelsvereniging ‘FLOP’ organiseert ieder jaar een weekend weg naar een stad in Europa. We gaan dan met de leden een paar dagen Op Pad, waarbij alle kosten worden gedekt door een kleine eigen bijdrage (de rest wordt aangevuld door het bedrijf!). Waar we de afgelopen keren zijn geweest? Keulen, Parijs, Gent… Wat zal de volgende locatie zijn..? Het belooft in ieder geval elk jaar weer een feest te worden dankzij leuke activiteiten in de stad en stapavonden!

Provisie

Collega’s die werkzaam zijn op de afdeling Sales en FLP, krijgen een persoonlijke en een team target. Op basis van je prestaties krijg je een percentage provisie bovenop je standaard salaris. Als dát geen leuke bijkomstigheid is?!

 

Overtuigd door al het tofs dat we je kunnen bieden? Word jij de winnaar van de volgende F1 race op onze vrijmibo? Wil je het volgende personeelsuitje niet missen? Zorg er dan voor dat je solliciteert voor één van onze openstaande functies! 

Voor vragen over de sollicitatieprocedure of andere zaken kun je contact opnemen via 030 267 99 93 of stuur een mail naar personeelszaken@financiallease.nl

#applynoworcrylater