Skip to content

WerkenbijFinancialLease.nl

Secundaire Arbeidsvoorwaarden

Premievrij Pensioen

Vanaf je 21e doe je bij FinancialLease.nl mee aan de pensioenregeling van Brand New Day. Wij betalen maandelijks de hele pensioenpremie aan het pensioenfonds, zodat jij automatisch een mooi pensioen bij elkaar spaart. En wil je zelf ook nog wat bijsparen? Dan geef je dit gemakkelijk aan in je eigen BND account. (Maar daar vertellen we je later meer over).

Vakantiedagen

Op basis van een 40-urig contract krijg je bij FinancialLease.nl 25 vakantiedagen. Neem je deze in één jaar op? Dan moet je in totaal zo’n 5 weken je collega’s missen. Maar je mag je uren ook meenemen naar het volgende jaar. 

Thuiswerkregeling

Wij begrijpen dat het soms niet mogelijk is om naar kantoor te komen. Komt de elektricien langs of moet de boiler vervangen worden? Dan hoef je bij ons geen uren op te nemen. Geef van te voren aan dat je niet naar kantoor kan komen en zorg dat je thuis een laptop of computer tot je beschikking hebt. Het CRM systeem waar wij mee werken biedt je de mogelijkheid om thuis in te loggen. Er gelden natuurlijk wel regels voor de thuiswerkregeling, hierover kun je te allen tijden bij een teamleader terecht.

Provisie

Collega’s die werkzaam zijn op de afdeling Sales en FLP, krijgen een persoonlijke en een team target. Op basis van je prestaties krijg je een percentage provisie bovenop je standaard salaris. Als dát geen leuke bijkomstigheid is?!

Reiskostenvergoeding

Woon je iets verder weg? Dan krijg je reiskostenvergoeding. Wanneer je meer dan 5 kilometer naar kantoor rijdt, krijg je €0,19 per kilometer vergoed. Daarnaast krijg je een gratis abonnement in de parkeergarage, vanuit waar je direct het kantoor inloopt.

Collectieve Private Lease

Helaas! Je krijgt geen auto van de zaak. Maar dat betekent niet dat we niet aan je mobiliteit hebben gedacht. Via Autoabonnement.nl hebben wij een collectiviteitskorting geregeld op de aanschaf van een Private Lease auto. Inclusief verzekering, wegenbelasting en onderhoud bij de merkdealer.

Jaarlijks personeeluitje

De personeelsvereniging ‘FLOP’ organiseert ieder jaar een weekend weg naar een stad in Europa. We gaan dan met de leden een paar dagen Op Pad, waarbij alle kosten worden gedekt door een kleine eigen bijdrage (de rest wordt aangevuld door het bedrijf!). Waar we de afgelopen keren zijn geweest? Keulen, Parijs, Gent… Wat zal de volgende locatie zijn..? Het belooft in ieder geval elk jaar weer een feest te worden dankzij leuke activiteiten in de stad en stapavonden!