Skip to content

Trainee recruiter

Nederland, Utrecht, MaarssenHR

Functieomschrijving

Overweeg jij een carrièrestap richting recruitment? Solliciteer dan op de functie Trainee recruiter!Wij zijn FinancialLease.nl; de marktleider in Nederland als het gaat om verkopen van Financial Lease oplossingen aan ondernemers. Als onafhankelijke partij helpen wij ondernemers bij het vinden van hun ideale auto, autobedrijven bij de verkoop van hun voorraad en banken bij het verstrekken van financieringen.


Wij zijn een jonge, snelgroeiende club en werken in een nieuw, ruim en hip kantoorpand vlakbij het station van Maarssen. In de afgelopen 3 jaar hebben wij elk jaar een FD Gazelle award gewonnen en in de laatste 2 jaar zijn wij van 55 naar 80 medewerkers gegroeid.


Om onze groei bij te benen zoeken wij een vaste Talent Acquisition Sepecialist/ Recruiter die net zoveel passie heeft om te scoren als wij. Je bent communicatief sterk, niet bang om aantallen te draaien, KPI gedreven, praktisch ingesteld, analytisch en denk je in mogelijkheden. Bij FinancialLease.nl krijg jij de kans om je te ontwikkelen tot hands-on recruiter! Je krijgt bij ons professionele coaching van een ervaren Interim recruiter en onze HR manager. Wij leren jou de kneepjes van het vak!  FinancialLease.nl is een salesorganisatie; het merendeel van onze vacatures zal dan ook salesgerelateerd zijn. Daarnaast hebben wij een grote Marketingafdeling en groeit ons team Digitale Innovatie ook aardig mee.


Bij FinancialLease.nl werken we hard. Maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor ontspanning en gezellige uitjes! Zo vind je in ons eigen Grand Café naast dartborden en een tafelvoetbaltafel, ook F1 PlaySeats en een eigen biertap. Elke vrijdagmiddag sluiten we de week goed af met een vrijdagmiddagborrel. Elke drie maanden pakken we breed uit met een kwartaalfeest, ontbijten we met kerst in onze meest foute kersttrui en proosten we in januari op het nieuwe jaar.


Je gaat je bezighouden met:

Als Recruiter begeleid je de business bij het succesvol en tijdig invullen van vacatures en ben je verantwoordelijk voor het gehele werving- en selectieproces. Gedurende dit gehele proces ben je sparringpartner voor meerdere stakeholders. Je stelt samen met de afdeling marketing vacatureteksten op, bedenkt creatieve wervingscampagnes en zet deze uit via (online) kanalen en doet alle eerste telefonische kwalificatie van kandidaten.


We leren jou searchen met een LinkedIn Recruiter seat en zorgen ervoor dat je met jouw enthousiasme en gedrevenheid talenten weet te activeren door ze op een geïnteresseerde wijze te benaderen.


Wij bieden:

· een goed basissalaris passend bij opleiding en ervaring, een uitstekende commissieregeling en een premievrij pensioen;

· een uitgebreid inwerktraject door middel van onze Talent Academy;

· Coaching door een ervaren recruiter;

· een professionele platte organisatie met een informele bedrijfscultuur waar waarde wordt gehecht aan plezier hebben op de werkvloer;

· vrijheid, zelfstandigheid en flexibiliteit;

· opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;

· jonge, energieke collega’s en een omgeving die constant bezig is met groei;

· een luxe kantoor waar veel aandacht wordt besteed aan ergonomisch werken;

· een premievrij pensioen;

· reiskostenvergoeding;

· pittige koffie, gezonde snacks en flauwe kantoorhumor;

· een jaarlijkse stedentrip!


Liever wat meer informatie voor je solliciteert? Neem contact op met Lucas Albada Jelgersma, interim recruiter of mail naar lucas@financiallease.nl.

Vereisten


Jij bent…

  • Ambities en gedreven om doelen te behalen;
  • Passie voor sales;
  • Iemand die verantwoordelijkheid wilt nemen over eigen succes;
  • Iemand die snel kan en wil leren en niet bang is om kandidaten actief te benaderen;
  • Niet bang om aantallen te draaien;
  • In staat om een wervingsstrategie te bedenken én uit te voeren;
  • Gewend gestructureerd te werken en je bezit een helicopterview;
  • Proactief, ziet kansen en neemt verantwoordelijkheid;
  • Minimaal 32 uur beschikbaar en woont in de omgeving van Maarssen.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar