Skip to content

Talent Acquisition Specialist

Nederland, Utrecht, MaarssenHR

Functieomschrijving

Ben jij de Talent Acquisition Specialist die ons helpt groeien?Wij zijn FinancialLease.nl; de marktleider in Nederland als het gaat om verkopen van Financial Lease oplossingen aan ondernemers. Als onafhankelijke partij helpen wij ondernemers bij het vinden van hun ideale auto, autobedrijven bij de verkoop van hun voorraad en banken bij het verstrekken van financieringen.


Wij zijn een jonge, snelgroeiende club en werken in een nieuw, ruim en hip kantoorpand vlakbij het station van Maarssen. In de afgelopen 3 jaar hebben wij elk jaar een FD Gazelle award gewonnen en in de laatste 2 jaar zijn wij van 55 naar 90 medewerkers gegroeid.


Om onze groei bij te benen zoeken wij een vaste Talent Acquisition Specialist die net zoveel passie heeft om te scoren als wij. Je bent communicatief sterk, niet bang om aantallen te draaien, KPI gedreven, praktisch ingesteld en in staat om de vertaling te maken van visie naar werkvloer. Verder ben je analytisch en denk je in mogelijkheden. Je weet hoe je de salesdoelgroep activeert en aan tafel krijgt. FinancialLease.nl is een salesorganisatie; het merendeel van onze vacatures zal dan ook salesgerelateerd zijn. Daarnaast hebben wij een grote Marketingafdeling en groeit ons team Digitale Innovatie ook aardig mee.


Je gaat je bezighouden met:

Als Talent Acquisition Specialist begeleid je de business bij het succesvol en tijdig invullen van vacatures en ben je verantwoordelijk voor het gehele werving- en selectieproces. Gedurende dit gehele proces ben je sparringpartner voor meerdere stakeholders. Je stelt vacatureteksten op, bedenkt creatieve wervingscampagnes en zet deze uit via (online) kanalen en doet alle eerste selectiegesprekken.


Je bent een expert als het gaat om je Linkedin Recruiter Seat en weet met enthousiasme en gedrevenheid talenten te werven door het uitvoeren van intensieve searches en hen te activeren door ze op een geïnteresseerde wijze te benaderen.


Wij bieden:

· een goed salaris passend bij opleiding en ervaring, een uitstekende commissieregeling en een premievrij pensioen;

· een uitgebreid inwerktraject door middel van onze Talent Academy;

· een professionele platte organisatie met een informele bedrijfscultuur waar waarde wordt gehecht aan plezier hebben op de werkvloer;

· vrijheid, zelfstandigheid en flexibiliteit;

· opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;

· jonge, energieke collega’s en een omgeving die constant bezig is met groei;

· een luxe kantoor waar veel aandacht wordt besteed aan ergonomisch werken;

· een premievrij pensioen;

· reiskostenvergoeding;

· pittige koffie, gezonde snacks en flauwe kantoorhumor;

· een jaarlijkse stedentrip!

Vereisten


Jij bent…

· een ervaren (corporate) recruiter/ Talent Acquisition Specialist met minimaal 3 jaar ervaring, bij voorkeur (ook) aan de bureauzijde;

· een expert in het sourcen van kwalitatieve kandidaten;

· niet bang om aantallen te draaien;

· in staat om een wervingsstrategie te bedenken én uit te voeren;

· gewend gestructureerd te werken en je bezit een helicopterview;

· proactief, ziet kansen en neemt verantwoordelijkheid;

· minimaal 32 uur beschikbaar en woont in de omgeving van Maarssen.


Wij zijn wij

Waarom werken bij FinancialLease.nl nooit verveelt:

Wij zijn een jonge scale-up en werken met ruim 80 collega’s in een nieuw kantoorpand naast het station van Maarssen, op 10 minuten van Utrecht Centraal. Bij FinancialLease.nl werken we hard. Maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor ontspanning en gezellige uitjes! Zo sluiten we op vrijdagmiddag de week af met een vrijdagmiddagborrel en vind je in ons eigen Grand Café naast dartborden en een tafelvoetbaltafel, ook F1 PlaySeats en een eigen biertap. Ieder jaar organiseren we een stedentrip en elk kwartaal sluiten we af met een legendarisch uitje.


Enthousiast geworden? Neem contact op met Mathijs via recruitment@financiallease.nl of solliciteer direct via dit platform met jouw cv en motivatiebrief!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar