Skip to content

Salesforce Administrator

Nederland, Utrecht, MaarssenDigital Innovation

Functieomschrijving

FinancialLease.nl zoekt voor haar afdeling Digital Innovation een Salesforce Administrator, die wilt meehelpen om het salesforce platform binnen onze organisatie verder uit te bouwen!

Onze Financial lease dienstverlening betreft een platformstrategie en we werken Cloudfirst. Salesforce is hierin één van onze core programma’s. Daarin worden alle essentiële bedrijfsprocessen voor het afsluiten van Financial Lease producten ondersteund en bewaakt.


Wat ga je doen

Samen met de gebruikers en je directe collega’s uit het Digital Innovation team zorg je ervoor dat de systemen steeds beter aansluiten op wat onze klanten verlangen en wat wij onze klanten kunnen bieden.


Je bouwt agile functionaliteiten zoals nieuwe gebruikersinterfaces en front-ends en optimaliseert workflows. Daarnaast stuur je Salesforce gerelateerde projecten aan, die we samen met specialistische IT bedrijven uitvoeren. Wat jou betreft is er nog geen probleem gevonden dat niet met een Flow opgelost kan worden.

Vereisten

Wie ben jij

Je hebt kennis van en meerdere jaren ervaring in het applicatiebeheer en ontwikkelen op het Salesforce platform. Bij voorkeur heb je ook ervaring met het koppelen van andere platformen aan Salesforce via API’s en Webservices.


 • HBO werk – en denkniveau, bij voorkeur in een IT richting.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met salesforce als Admin.
 • In bezit van een Salesforce Administrator certificaat dan wel de ambitie om deze te behalen.
 • Kennis en ervaring met bedrijfsprocessen is een sterke pré.


Competenties

 • Oplossingsgericht
 • Teamspeler
 • Plannen en organiseren
 • Analytisch vermogen


Wat bieden wij

 • Een energieke en ambitieuze omgeving.
 • Een omgeving met veel autonomie en verantwoordelijkheid.
 • Plezier en leuke activiteiten, zoals legendarische etentjes en jaarlijkse stedentrip.
 • Marktrelevant arbeidspakket (salaris, pensioen, reiskostenvergoeding, laptop & trainingen).


Wie zijn wij

Wij zijn FinancialLease.nl, Ongekend Slim! Opgericht in 2011 als onafhankelijke partij en een verbindende factor die ondernemers helpt bij het vinden van hun ideale auto, autobedrijven helpt bij de verkoop van hun voorraad en banken ondersteunt bij het verstrekken van financieringen. Dit doen we inmiddels met circa 120 collega’s waar we geloven dat work hard, play hard onderdeel is van ons DNA. Wij zijn een jong bedrijf met een energieke omgeving en een divers team op het gebied van kennis, ervaring én persoonlijkheid.


Kennismaken

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken!

Voor ons telt alleen wie jij bent en wat je kan. Jouw sekse, nationaliteit, leeftijd etc. is hierbij helemaal niet van belang. Voel je dus vrij om dit weg te laten op je cv! Wij vinden diversiteit en inclusiviteit namelijk enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; Bij twijfel gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar