Overslaan naar content

Relatie Manager

Op locatie
 • Maarssen, Utrecht, Nederland
€ 2.783 - € 3.586 per maandSales Financial Lease Partner

Functieomschrijving

FinancialLease.nl zoekt voor haar afdeling Financial Lease Partner een Relatie Manager, die wilt meehelpen om de groeipilaar binnen de organisatie verder uit te bouwen!


Financial Lease Partner is een label van FinancialLease.nl. Met het label Financial Lease Partner wordt de focus gelegd op de groei van het product Financial Lease vanuit duurzame relaties met autobedrijven, waardoor wij samen meer auto’s verkopen. Hierbij staat persoonlijk contact, vertrouwen, continue verbetering en groei centraal. Dat is Financial Lease Partner!


Wat ga je doen

Als Relatie Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de ontwikkeling van je relaties bij Financial Lease Partner (FLP). FLP is het automotivelabel van FinancialLease.nl, waarbij we de focus leggen op de samenwerking en het persoonlijke contact met autobedrijven. Jij helpt, samen met je collega’s, deze autobedrijven en maakt het voor hen mogelijk om hun autovoorraad via onze diensten onder een breder zakelijk publiek aan te bieden.


Een willekeurig dag van een Relatie Manager

 • Relatieonderhoud van je actieve portefeuille; 
 • Adviseren en behandelen van leaseaanvragen;
 • Contact met verschillende stakeholders zoals banken en externe tussenpersonen;
 • Sales training door een professioneel extern bureau;

Vereisten

Wie ben jij

Je hebt een sterke affiniteit, en bij voorkeuring ervaring, met de automotive branche. Met jouw ondernemende instelling en enthousiasme ga jij geen uitdaging uit de weg. Ook ben je sociaal, weet je goed behoeftes te lezen en hierop in te spelen én hier krijg jij veel energie van!


Competenties

 • Resultaatgericht
 • Plannen en organiseren
 • Analytisch vermogen
 • Ondernemerschap
 • Communicatief vaardig


Wat bieden wij

 • Een energieke en ambitieuze omgeving.
 • Een competitief salarispakket met bonussen , afgestemd op jouw bijdrage aan de verkoopresultaten: €2.783,- en €3.586,- bruto op basis van 40 uur afhankelijk van ervaring.
 • Een omgeving met veel autonomie en verantwoordelijkheid.
 • Een steile leercurve.
 • Plezier en leuke activiteiten, zoals legendarische etentjes en jaarlijkse stedentrip.


En dit zijn wij:

Wij zijn FinancialLease.nl, makers van mogelijkheden. Wij snappen onze doelgroep: de ondernemer. Zijn we zelf namelijk ook. We begonnen klein in 2011 en nu zijn we marktleider in financial lease. Onze business? Het complexe financieren versimpelen. Kan gewoon. We zetten de nieuwe standaard in de financial leasemarkt: on-demand leasen. Dat is supersnel, altijd. Onze collega's snappen die mindset en zitten zelf ook niet stil. Je kan bij ons namelijk veel leren. Niet alleen zodat wíj daar beter van worden, maar jij als persoon ook ontwikkelt. Want FinancialLease.nl werkt door jou. En voor jou. Wij zijn een energiek bedrijf met een divers team op het gebied van kennis, ervaring én persoonlijkheid. Met ruim 120 collega’s en een work-hard-play-hard DNA, is dat ook niet zo gek.


Kennismaken

Word jij enthousiast van deze vacature en herken jij jezelf in de beschreven interesses, vaardigheden en competenties? Laten we dan zeker kennismaken.

Bij ons draait het alleen om wie jij bent en wat je kunt. Het maakt niet uit welk geslacht, nationaliteit, of leeftijd je hebt. Voel je vrij om dit op je cv achterwege te laten! Diversiteit en inclusiviteit staat voorop. Dus, bij twijfel, gewoon solliciteren! Samen ontdekken we wel of er een perfecte match is.


"Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het voorstellen van kandidaten zonder opdracht kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend."
of

Apply with Linkedin onbeschikbaar