Skip to content

Medewerker Customer & Contract Care

Maarssen, Utrecht, NederlandCustomer Center

Functieomschrijving


Bij FinancialLease.nl zijn we op zoek naar een ervaren Medewerker Customer & Contract Care voor ons Customer Center, en hier draait alles om klanttevredenheid.


Wat ga je doen?

Stel je eens voor: je begint je werkdag en je weet dat je een cruciale rol gaat spelen in het waarborgen van onze klanttevredenheid. Of je nu wel of geen automotive-expert bent, bij ons draait alles om het behandelen van klanten op de juiste manier.


In het Customer Center zijn we op een missie om het meest efficiënte, oplossingsgerichte, en commerciële klantenservicecentrum binnen de leasewereld te zijn. We zijn er om reactieve en proactieve commerciële kansen te signaleren en te benutten, allemaal met als doel optimale klanttevredenheid.


Als Medewerker Customer & Contract Care ben jij de schakel tussen onze klanten en FinancialLease.nl. Jij zorgt ervoor dat onze klanten te allen tijde tevreden zijn en dat al onze afspraken worden nagekomen. Binnen het Customer Center bieden we geweldige groeimogelijkheden voor onze medewerkers, en jij kunt deel uitmaken van ons team dat zich inzet voor klanttevredenheid en succes.

Wat ga je onder andere doen:

 • Het correct en professioneel communiceren via telefoon, WhatsApp, chat, sms en e-mail.
 • Het op de juiste wijze vastleggen en verwerken van de communicatie en documentatie binnen het CRM-pakket.
 • Het inventariseren van de klantbehoefte en dit succesvol converteren naar een commerciële opportunity dat past bij de wens van de klant en organisatie
 • Procesoptimalisatie: Bijdrage leveren aan het continu verbeteren van werkprocessen.
 • Verwerken, fiatteren en verdelen van leaseaanvragen.


Vereisten

Wat neem je mee
 • MBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 2-4 jaar werkervaring in soortgelijke functie.
 • Goede computervaardigheden en in staat om meerdere klantkanalen te bedienen (telefonie, chat, sociale media en e-mail).
 • Door jouw servicegerichte instelling weet je de vraag van de klant in één keer goed af te handelen, zodat er geen tweede contactmoment nodig is.
 • En het zou fantastisch zijn als je binnen een straal van 50 kilometer van Maarssen woont.Wat bieden wij

 • Een energieke en ambitieuze werkomgeving.
 • Een baan met veel autonomie en verantwoordelijkheden.
 • Plezier en leuke activiteiten, zoals legendarische etentjes en jaarlijkse stedentrip.
 • Marktrelevant arbeidspakket met premievrij pensioen, opleidingsbudget, reiskostenvergoeding, laptop, interne en externe trainingen en aantrekkelijke bonussen.
 • Doorgroeimogelijkheden zowel intern op de afdeling als binnen de organisatie.


Wie zijn wij

Wij zijn FinancialLease.nl, Ongekend Slim! Opgericht in 2011 als onafhankelijke partij en een verbindende factor die ondernemers helpt bij het vinden van hun ideale auto, autobedrijven helpt bij de verkoop van hun voorraad en banken ondersteunt bij het verstrekken van financieringen. Dit doen we inmiddels met circa 120 collega’s waar we geloven dat work hard, play hard onderdeel is van ons DNA. Wij zijn een jong bedrijf met een energieke omgeving en een divers team op het gebied van kennis, ervaring én persoonlijkheid.


Kennismaken

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken!

Voor ons telt alleen wie jij bent en wat je kan. Jouw sekse, nationaliteit, leeftijd etc. is hierbij helemaal niet van belang. Voel je dus vrij om dit weg te laten op je cv! Wij vinden diversiteit en inclusiviteit namelijk enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; Bij twijfel gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het voorstellen van kandidaten zonder opdracht kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend."

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar