Overslaan naar content

Leasespecialist

Op locatie
  • Maarsen, Utrecht, Nederland
€ 2.783 - € 3.586 per maandSales FinancialLease.nl

Functieomschrijving

Heb jij een hart voor de automotive sector en ben je gefascineerd door de financieringsmogelijkheden op auto's? Of ben je een expert in financiële dienstverlening met een speciale focus op de behoeften van ondernemers? Dan is deze rol geknipt voor jou! Wij zijn op zoek naar een Lease Adviseur die ondernemers helpt hun zakelijke ambities te realiseren door flexibel en snel de financiering mogelijk te maken.

Door de snelle groei van het aantal aanvragen, zijn er vacatures ontstaan in ons gedreven en ambitieuze Leaseadvies team. Het team bestaat uit 28 bevlogen en toffe collega's!


Wat ga je doen?

· Specifiek adviseren van ondernemers over financial lease.

· Fungeren als de drijvende kracht achter elke financieringsaanvraag, waarbij je snelheid en flexibiliteit hoog in het vaandel draagt.

· Op maat gemaakte leaseoffertes ontwikkelen die aansluiten bij de unieke behoeften van elke ondernemer, om hen maximale bewegingsvrijheid te bieden.

· Een brug slaan tussen ondernemers, autobedrijf en banken om voor onze klanten, de ondernemer, de beste financiële leaseoplossingen te realiseren.

· Duurzame relaties opbouwen met ondernemers, steeds met het oog op wat er wél mogelijk is.

· Samen met je collega’s heb je veel telefonisch contact met onze klanten, banken en autobedrijf.Vereisten

Wat verwachten we van jou?

· Je hebt een commerciële achtergrond met minimaal 3 jaar werkervaring

· Je bent communicatief sterk, klantgericht en professioneel.

· Je bent proactief en streeft ernaar om jezelf tot een ware specialist op het gebied van leasing en financieringen te ontwikkelen!

· HBO-werk- en denkniveau met een uitgesproken passie voor zowel de automotive als de financiële sector.

· Uitmuntende communicatievaardigheden, met de capaciteit om complexe financiële producten begrijpelijk te maken voor ondernemers.

· Een teamspeler met een proactieve instelling, die altijd zoekt naar creatieve oplossingen om onze klanten vooruit te helpen.

· Empathisch vermogen, charme en overtuigingskracht;

· Gezonde dosis humor, creativiteit, ondernemerschap en flexibiliteit

· Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

· Een sterk gevoel van verantwoordelijkheid en de drive om snel en efficiënt te werken, zodat we onze ondernemers de bewegingsvrijheid kunnen bieden die ze nodig hebben.


Onze Missie en Waarden

Wij bieden ondernemers de oplossing in de trage en complexe wereld van financiering door ze supersnel te helpen en altijd te kijken naar wat er wel kan. Bij FinancialLease.nl snappen we ondernemers, we zijn het zelf ook!

Ondernemers centraal: Bij ons staat de mens in het midden. Niet het voertuig of de cijfers. We zetten alles op alles om iedereen persoonlijk te helpen. Als medeondernemers weten we: een sterk netwerk is de sleutel tot succes.

Kennis is kracht: Een marktleider is nooit uitgeleerd. We werken hard om de financial lease markt te verbeteren. Hebben constante honger naar nieuwe kennis en die deskundigheid is voelbaar voor klanten.

De vaart erin: Tijd is geld. Dat weet iedere ondernemer. Daarom houden we van steeds sneller, steeds efficiënter. Dat geldt voor hoe we werken en voor wat we bieden.

Alles kan: Waar anderen problemen zien, zien wij juist kansen. En vinden we altijd een oplossing. Wij zijn makers van mogelijkheden. Wij veranderen de leasemarkt radicaal door on demand leasen mogelijk te maken en ondernemers bewegingsvrijheid te bieden.


Wat bieden we?

· Een competitief salarispakket met bonussen, afgestemd op jouw bijdrage aan de verkoopresultaten: €2.783,- en €3.586,- bruto op basis van 40 uur afhankelijk van ervaring.

· Positieve, enthousiaste werkomgeving en een markt die volop beweegt.

· Uitgebreide kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, met een focus op de nieuwste trends en innovaties in financiële autoleasing.

· Een werkcultuur die diversiteit, inclusiviteit en gelijke kansen voor iedereen hoog in het vaandel draagt.

· Variabele beloning, premievrij pensioen, winstdelingsregeling, 8% vakantiegeld.

· 25 vrije dagen o.b.v. 40 uur.

· Met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Kom je met het OV dan vergoeden we jouw volledige reiskosten.

· Kom je met de auto en woon je buiten Maarssen, dan ontvang je 23 cent per kilometer.

· Een thuiswerkvergoeding.

· Je kunt wekelijks 40 uur aan de slag van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-19.30 uur en zaterdag van 09.00 -17.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je uiteraard doordeweeks een dag vrij.

· Naast onze vrijdagmiddagborrel organiseren we regelmatig leuke evenementen.

· Last, but not least: jouw eigen ontwikkeling is voor ons beide van belang. Als jij de motivatie en capaciteiten hebt, helpen wij jou graag om te groeien!


En dit zijn wij:

Wij zijn FinancialLease.nl, makers van mogelijkheden. Wij snappen onze doelgroep: de ondernemer. Zijn we zelf namelijk ook. We begonnen klein in 2011 en nu zijn we marktleider in financial lease. Onze business? Het complexe financieren versimpelen. Kan gewoon. We zetten de nieuwe standaard in de financial leasemarkt: on-demand leasen. Dat is supersnel, altijd. Onze collega's snappen die mindset en zitten zelf ook niet stil. Je kan bij ons namelijk veel leren. Niet alleen zodat wíj daar beter van worden, maar jij als persoon ook ontwikkelt. Want FinancialLease.nl werkt door jou. En voor jou. Wij zijn een energiek bedrijf met een divers team op het gebied van kennis, ervaring én persoonlijkheid. Met ruim 120 collega’s en een work-hard-play-hard DNA, is dat ook niet zo gek.


Kennismaken

Word jij enthousiast van deze vacature en herken jij jezelf in de beschreven interesses, vaardigheden en competenties? Laten we dan zeker kennismaken.

Bij ons draait het alleen om wie jij bent en wat je kunt. Het maakt niet uit welk geslacht, nationaliteit, of leeftijd je hebt. Voel je vrij om dit op je cv achterwege te laten! Diversiteit en inclusiviteit staat voorop. Dus, bij twijfel, gewoon solliciteren! Samen ontdekken we wel of er een perfecte match is.


"Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het voorstellen van kandidaten zonder opdracht kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend."

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar