Overslaan naar content

Lease Adviseur (Hybride)

Maarssen, Utrecht, NederlandSales FinancialLease.nl

Functieomschrijving

Droom jij van een baan waarin jouw passie voor auto's en sales samenkomen?


Bij FinancialLease.nl maken we elke werkdag een verschil voor ondernemers en autoliefhebbers. Stel je eens voor: je begint je dag met een glimlach, wetende dat je de automotive wereld en sales gaat combineren in een uitdagende rol. Als Lease Adviseur ben jij het stralende middelpunt van ons dynamische sales team, dat ondernemers helpt bij het realiseren van hun droomauto door middel van financial lease.


Wat ga je doen?

Je speelt een cruciale rol in het ondersteunen van ondernemers bij het vinden van hun ideale leaseauto. Hier komt jouw passie voor auto's tot leven. Je schakelt naadloos tussen klanten, banken en autobedrijven. Van het eerste contact tot de ondertekening van het leasecontract, je begeleidt het hele proces. Je bent als een matchmaker tussen droomauto's en hun toekomstige eigenaren. Elke veelbelovende lead wordt onder jouw deskundige begeleiding omgezet in een succesvolle deal. Deze functie biedt een unieke mix van de automotive wereld, finance en sales - een ware droom voor autoliefhebbers met een commerciële drive.


Wat zijn enkele van jouw verantwoordelijkheden?

 • Als vaste contactpersoon begeleid je klanten gedurende het hele proces, van oriëntatie tot definitieve besluitvorming.
 • Je beheert klantdossiers, van de eerste kennismaking tot de uitbetaling van het leasecontract.
 • Je voorziet klanten van deskundig advies over Financial Lease en legt de voordelen uit ten opzichte van andere leasevormen.
Vereisten

Wat neem je mee

 • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in het commerciële werkveld.
 • Kennis van gesprekstechnieken en het geven van constructieve feedback is een pluspunt.
 • En het zou fantastisch zijn als je binnen een straal van 50 kilometer van Maarssen woont.


Wat bieden wij

 • Een energieke en ambitieuze werkomgeving.
 • Een hybride baan waarbij je de mogelijkheid hebt om vanuit huis te werken.
 • Plezier en leuke activiteiten, zoals legendarische etentjes en jaarlijkse stedentrips.
 • Een marktconform arbeidspakket met een premievrij pensioen, opleidingsbudget, reiskostenvergoeding, laptop, interne en externe trainingen, en aantrekkelijke bonussen.
 • Doorgroeimogelijkheden, zowel intern op de afdeling als binnen de organisatie.


En dit zijn wij:

Wij zijn FinancialLease.nl, makers van mogelijkheden. Wij snappen onze doelgroep: de ondernemer. Zijn we zelf namelijk ook. We begonnen klein in 2011 en nu zijn we marktleider in financial lease. Onze business? Het complexe financieren versimpelen. Kan gewoon. We zetten de nieuwe standaard in de financial leasemarkt: on-demand leasen. Dat is supersnel, altijd. Onze collega's snappen die mindset en zitten zelf ook niet stil. Je kan bij ons namelijk veel leren. Niet alleen zodat wíj daar beter van worden, maar jij als persoon ook ontwikkelt. Want FinancialLease.nl werkt door jou. En voor jou. Wij zijn een energiek bedrijf met een divers team op het gebied van kennis, ervaring én persoonlijkheid. Met ruim 120 collega’s en een work-hard-play-hard DNA, is dat ook niet zo gek.


Kennismaken

Word jij enthousiast van deze vacature en herken jij jezelf in de beschreven interesses, vaardigheden en competenties? Laten we dan zeker kennismaken.

Bij ons draait het alleen om wie jij bent en wat je kunt. Het maakt niet uit welk geslacht, nationaliteit, of leeftijd je hebt. Voel je vrij om dit op je cv achterwege te laten! Diversiteit en inclusiviteit staat voorop. Dus, bij twijfel, gewoon solliciteren! Samen ontdekken we wel of er een perfecte match is.


"Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het voorstellen van kandidaten zonder opdracht kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend."


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar