Skip to content

Lease Adviseur (Hybride)

Maarssen, Utrecht, NederlandSales FinancialLease.nl

Functieomschrijving

Droom jij van een baan waarin jouw passie voor auto's en sales samenkomen?


Bij FinancialLease.nl maken we elke werkdag een verschil voor ondernemers en autoliefhebbers. Stel je eens voor: je begint je dag met een glimlach, wetende dat je de automotive wereld en sales gaat combineren in een uitdagende rol. Als Lease Adviseur ben jij het stralende middelpunt van ons dynamische sales team, dat ondernemers helpt bij het realiseren van hun droomauto door middel van financial lease.


Wat ga je doen?

Je speelt een cruciale rol in het ondersteunen van ondernemers bij het vinden van hun ideale leaseauto. Hier komt jouw passie voor auto's tot leven. Je schakelt naadloos tussen klanten, banken en autobedrijven. Van het eerste contact tot de ondertekening van het leasecontract, je begeleidt het hele proces. Je bent als een matchmaker tussen droomauto's en hun toekomstige eigenaren. Elke veelbelovende lead wordt onder jouw deskundige begeleiding omgezet in een succesvolle deal. Deze functie biedt een unieke mix van de automotive wereld, finance en sales - een ware droom voor autoliefhebbers met een commerciële drive.


Wat zijn enkele van jouw verantwoordelijkheden?

 • Als vaste contactpersoon begeleid je klanten gedurende het hele proces, van oriëntatie tot definitieve besluitvorming.
 • Je beheert klantdossiers, van de eerste kennismaking tot de uitbetaling van het leasecontract.
 • Je voorziet klanten van deskundig advies over Financial Lease en legt de voordelen uit ten opzichte van andere leasevormen.
Vereisten

Wat neem je mee

 • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in het commerciële werkveld.
 • Kennis van gesprekstechnieken en het geven van constructieve feedback is een pluspunt.
 • En het zou fantastisch zijn als je binnen een straal van 50 kilometer van Maarssen woont.


Wat bieden wij

 • Een energieke en ambitieuze werkomgeving.
 • Een hybride baan waarbij je de mogelijkheid hebt om vanuit huis te werken.
 • Plezier en leuke activiteiten, zoals legendarische etentjes en jaarlijkse stedentrips.
 • Een marktconform arbeidspakket met een premievrij pensioen, opleidingsbudget, reiskostenvergoeding, laptop, interne en externe trainingen, en aantrekkelijke bonussen.
 • Doorgroeimogelijkheden, zowel intern op de afdeling als binnen de organisatie.


Wie zijn wij

Wij zijn FinancialLease.nl, Ongekend Slim! Opgericht in 2011 als onafhankelijke partij en een verbindende factor die ondernemers helpt bij het vinden van hun ideale auto, autobedrijven helpt bij de verkoop van hun voorraad en banken ondersteunt bij het verstrekken van financieringen. Dit doen we inmiddels met circa 120 collega’s waar we geloven dat work hard, play hard onderdeel is van ons DNA. Wij zijn een jong bedrijf met een energieke omgeving en een divers team op het gebied van kennis, ervaring én persoonlijkheid.


Kennismaken

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken!

Voor ons telt alleen wie jij bent en wat je kan. Jouw sekse, nationaliteit, leeftijd etc. is hierbij helemaal niet van belang. Voel je dus vrij om dit weg te laten op je cv! Wij vinden diversiteit en inclusiviteit namelijk enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; Bij twijfel gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het voorstellen van kandidaten zonder opdracht kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend."

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar