Skip to content

Lease Adviseur Equipment

Maarssen, Utrecht, NederlandEquipment

Functieomschrijving

FinancialLease.nl zoekt een commerciële topper die onze Equipment Lease groeipijler komt versterken

Binnen onze groeipijler Equipment Lease willen wij ondernemers een totaalpakket aanbieden bij de keuze van nieuwe of gebruikte bedrijfsmiddelen door middel van lease.


Wat ga je doen?


Als Lease Adviseur Equipment ga jij ondernemers ondersteunen in de zoektocht en financiering van bedrijfsmiddelen, door lease mogelijkheden aan te bieden voor bedrijfsmiddelen. Je bent van nature leergierig en bent bereidt je inhoudelijk te verdiepen in alles rondom bedrijfsmiddelen.

Met behulp van je commerciële instelling en enthousiasme biedt je ondernemers de beste opties aan als het gaat om de financiering van hun bedrijfsmiddelen. Van het eerste telefoontje tot aan de handtekening onder het contract, als Lease Adviseur Equipment zorg jij voor groei van ons product.

Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt een sterke affiniteit met de automotive en / of equipment branche. Met jouw commerciële instelling en enthousiasme ga jij geen uitdaging uit de weg. Ook ben je sociaal, weet je goed behoeftes te lezen en hierop in te spelen én hier krijg jij veel energie van!

 • Jij adviseert de klant over Financial Lease en de voordelen ten opzichte van overige leasevormen;
 • Jij bent de vaste contactpersoon tijdens het proces van oriëntatie tot beslissing;
 • Jij gebruikt jouw sales skills om eventuele twijfels weg te nemen en sluit de deal.


Competenties

 • Communicatief vaardig
 • Doelgericht
 • Assertief
 • Organiserend vermogen
 • Samenwerken


Jouw ervaring

 • hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in het commerciële werkveld;
 • Ervaring binnen het equipment lease werkveld is een pré.
 • Kennis in gesprekstechnieken en geven van feedback.


Wie zijn wij

Wij zijn FinancialLease.nl, Ongekend Slim! Opgericht in 2011 als onafhankelijke partij en een verbindende factor die ondernemers helpt bij het vinden van hun ideale auto, autobedrijven helpt bij de verkoop van hun voorraad en banken ondersteunt bij het verstrekken van financieringen. Dit doen we inmiddels met circa 120 collega’s waar we geloven dat work hard, play hard onderdeel is van ons DNA. Wij zijn een jong bedrijf met een energieke omgeving en een divers team op het gebied van kennis, ervaring én persoonlijkheid.


Kennismaken

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken!

Voor ons telt alleen wie jij bent en wat je kan. Jouw sekse, nationaliteit, leeftijd etc. is hierbij helemaal niet van belang. Voel je dus vrij om dit weg te laten op je cv! Wij vinden diversiteit en inclusiviteit namelijk enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; Bij twijfel gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is.


Acquisitie van (uitzend)bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar