Overslaan naar content

ICT-Beheerder

Hybride
  • Maarsen, Utrecht, Nederland
Digital Innovation

Functieomschrijving

FinancialLease.nl is de afgelopen jaren sterk gegroeid, waarbij de focus onveranderlijk is gebleven: het creëren van maximale waard creatie voor onze belangrijkste takeholders. Als onafhankelijke tussenpartij ontzorgen wij de ondernemer in het vinden én financieren van een auto, creëren wij een advertentieplatform én verkopen voor autobedrijven. De banken waarmee wij samenwerken, daar leveren wij waarde in de vorm van kredieten. Door on de mand leasen mogelijk te maken, zetten we een nieuwe norm in de markt! Wij gaan de trage en complexe wereld van financieringen radicaal veranderen. Linksom of rechtsom, wij helpen ondernemers in hun bewegingsvrijheid om te ondernemen.


Als makers van mogelijkheden hebben wij de ambitie om de markt te vernieuwen en vereist dit een voortdurende transformatie en innovatie binnen al onze afdelingen, inclusief ICT. Het is nooit af en er is altijd ruimte voor groei dus is "Iedere dag een beetje beter" ons credo.

In ons bedrijf, heerst een open cultuur waar initiatief wordt aangemoedigd en gevierd. Onze experts brengen elk hun eigen unieke vaardigheden en perspectieven, en in jouw vakgebied en ben jij dé expert. Met deze mentaliteit zetten we vaak net dat stapje extra en zorgen we voor momenten van plezier en teamspirit.


Als onze ICT-Beheerder ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van onze moderne ICT-infrastructuur. Dat doe je niet alleen want je werkt daarvoor samen met een professionele Managed IT dienstverlener. Je biedt niet alleen ondersteuning aan collega’s en optimaliseert ICT-processen, maar draagt ook bij aan de transformatie van onze manier van werken: van procesgericht naar klantgericht

Vereisten

Wat neem je mee?

• In bezit van een relevante HBO-diploma of hebt aantoonbare werkervaring op dit niveau.

• Je hebt al minimaal 3 jaar werkervaring op ICT-beheer gebied.

• Je bent stressbestendig en blijft kalm.

• Je hebt vooral kennis van Microsoft Azure, Windows, Office365 maar enige Apple en Linux kennis maakt het plaatje helemaal compleet.

• Je hebt ervaring met het leveren van support voor gebruik van soft- en hardware.

• Je kan helder communiceren en schrijft en spreekt foutloos Nederlands.

• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent betrouwbaar.

• Je bent goed georganiseerd (je bent in staat om veel kleine taken te blijven overzien).

• Je bent proactief en servicegericht.


Wat bieden wij?

- Een cruciale rol binnen een innovatief en snelgroeiend bedrijf.

- Een open cultuur met ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

- De kans om bij te dragen aan betekenisvolle projecten die onze industrie veranderen.

- Uitstekende voorwaarden, waaronder teamactiviteiten en mogelijkheden voor persoonlijke groei.


En dit zijn wij:

Wij zijn FinancialLease.nl, makers van mogelijkheden. Wij snappen onze doelgroep: de ondernemer. Zijn we zelf namelijk ook. We begonnen klein in 2011 en nu zijn we marktleider in financial lease. Onze business? Het complexe financieren versimpelen. Kan gewoon. We zetten de nieuwe standaard in de financial leasemarkt: on-demand leasen. Dat is supersnel, altijd. Onze collega's snappen die mindset en zitten zelf ook niet stil. Je kan bij ons namelijk veel leren. Niet alleen zodat wíj daar beter van worden, maar jij als persoon ook ontwikkelt. Want FinancialLease.nl werkt door jou. En voor jou. Wij zijn een energiek bedrijf met een divers team op het gebied van kennis, ervaring én persoonlijkheid. Met ruim 120 collega’s en een work-hard-play-hard DNA, is dat ook niet zo gek.


Kennismaken

Word jij enthousiast van deze vacature en herken jij jezelf in de beschreven interesses, vaardigheden en competenties? Laten we dan zeker kennismaken.

Bij ons draait het alleen om wie jij bent en wat je kunt. Het maakt niet uit welk geslacht, nationaliteit, of leeftijd je hebt. Voel je vrij om dit op je cv achterwege te laten! Diversiteit en inclusiviteit staat voorop. Dus, bij twijfel, gewoon solliciteren! Samen ontdekken we wel of er een perfecte match is.


"Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het voorstellen van kandidaten zonder opdracht kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend."

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar