Skip to content

Accountmanager Buitendienst regio Noord-Brabant

Maarssen, Noord-Brabant, NederlandSales Financial Lease Partner

Functieomschrijving

FinancialLease.nl zoekt voor haar afdeling Financial Lease Partner een pionier, die wil meehelpen om de groeipilaar binnen de organisatie verder uit te bouwen in de regio Noord-Brabant!


Financial Lease Partner is een label van FinancialLease.nl. Met het label Financial Lease Partner wordt de focus gelegd op de groei van het product Financial Lease vanuit duurzame relaties met autobedrijven, waardoor wij samen meer auto's verkopen. Hierbij staat persoonlijk contact, vertrouwen, continue verbetering en groei centraal. Dat is Financial Lease Partner!


Wat ga je doen

Als Accountmanager Buitendienst ben je verantwoordelijk voor de groei van de partnerportefeuille binnen Financial Lease Partner en sluit je nieuwe (automotive) partners aan bij ons netwerk in de regio Noord-Brabant. Met behulp van je marktkennis sluit je garageformules en dealers aan op ons netwerk en maakt het voor hen mogelijk om hun autovoorraad via onze diensten onder een bredere zakelijke publiek aan te bieden. Van het eerste telefoontje tot aan de handtekening onder het contract, als Accountmanager Buitendienst zorg jij voor uitbreiding van ons netwerk in de regio Noord-Brabant.

Vereisten

Wie ben jij

Je hebt een sterke affiniteit met de automotive branche. Met jouw creatieve instelling en enthousiasme ga jij geen uitdaging uit de weg. Ook ben je sociaal, weet je goed behoeften  te lezen en hierop in te spelen én hier krijg jij veel energie van!


Competenties

  • Resultaatgericht
  • Netwerken
  • Ondernemen
  • Relatiebeheer
  • Communicatie


Wat bieden wij

  • Een energieke en ambitieuze omgeving.
  • Een omgeving met veel autonomie en verantwoordelijkheid.
  • Een steile leercurve.
  • Plezier en leuke activiteiten, zoals beroemde etentjes en jaarlijkse stedentrip.
  • Marktrelevant arbeidspakket (salaris, pensioen, leaseauto, laptop & trainingen).


Wie zijn wij

Wij zijn FinancialLease.nl, Ongekend Slim! Opgericht in 2011 als onafhankelijke partij en een verbindende factor die ondernemers helpen bij het vinden van hun ideale auto, autobedrijven helpen bij de verkoop van hun voorraden en banken ondersteunen bij het verstrekken van financieringen. Dit doen we hebben inmiddels circa 100 collega's ontmoet waar we geloven dat work hard, play hard onderdeel van ons DNA is. Wij zijn een jong bedrijf met een energieke omgeving en een divers team op het gebied van kennis, ervaring én persoonlijkheid.


Kennismaken

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en jouw interesses, vaardigheden en competenties aangenomen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken!


Voor ons telt alleen wie jij bent en wat je kan. Jouw sekse, nationaliteit, leeftijd etc. is helemaal niet van belang. Voel je dus vrij om dit weg te laten op je cv! Wij vinden diversiteit en inclusiviteit vooral enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; Bij twijfel gewoon solliciteren! We komen samen achter of er is een match.


Enthousiast geworden? Neem contact op via recruitment@financiallease.nl of solliciteer direct via dit platform met jouw cv en motivatiebrief!


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het voorstellen van kandidaten zonder opdracht kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend."

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar