Overslaan naar content

WerkenbijFinancialLease.nl

Collega's aan het woord

Benieuwd hoe onze mensen het werken bij FinancialLease.nl ervaren? Lees hier de verhalen van medewerkers van verschillende afdelingen binnen FinancialLease.nl

Afdeling Sales

Mark van Brakel, Lease Adviseur

" Mijn eerste indruk van het kantoor was: “Wow, wat formeel.” Maar toen ik begon met werken voelde het direct als een warme deken. Op Sales heerst er een fijne, competitieve sfeer. Er is strijd tussen de teams en ook individueel probeert iedereen de beste te zijn. Dit gaat niet op een vervelende manier. Iedereen helpt elkaar om de doelstellingen te halen, maar probeert tegelijkertijd de beste te zijn. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. " Lees verder

 

Lease Adviseurs bij FinancialLease.nl

Leroy Schoonheijm, Lease Adviseur

" Bij FinancialLease.nl denken ze echt met je mee. In 2019 solliciteerde ik namelijk naar een baan op de afdeling Sales, maar hier was ik nog niet helemaal klaar voor. Doordat ze wel vertrouwen in mij hadden, vroegen ze mij of ik niet op Customer Care wilde starten om daar ervaring op te doen.  

Op deze afdeling kon ik het product leren kennen, de klant leren kennen, en al een beetje proeven van de commerciële aspecten van het vak. " Lees verder

Lease Adviseurs bij FinancialLease.nl

Afdeling Marketing

Evy Boonman & Floris Groeneveld, Digital Marketeers

 "Floris en ik houden ons bezig met het optimaliseren van interne en externe processen van de organisatie. We hebben de afgelopen periode gesprekken gevoerd met collega’s om hun processen nog beter inzichtelijk te krijgen, maar ook met klanten om te vragen hoe zij onze dienstverlening ervaren. Met deze input hebben we mooie handvatten gecreëerd voor FinancialLease.nl, welke nu de basis vormen.. " Lees verder

Marketing bij FinancialLease.nl

Marieke Fechner, Digital Advertising Marketeer (SEA)

" Ik begin de dag altijd door de KPI's te controleren middels data uit diverse dashboards. Hebben we gisteren een goede of een slechte dag gehad qua leads, en waardoor komt dat? Vervolgens ga ik aan de slag met mijn punten voor de dag: ik optimaliseer de betaalde campagnes op de zoekmachines en neem een kijkje in de analytics van de sociale advertentiekanalen. Zie ik nog verbeterpunten, dan voer ik ze vaak direct door.   " Lees verder

Marketing bij FinancialLease.nl

Afdeling Directie & Staff

Jurrien van Dijk, CEO

" Wat het werk bij FinancialLease.nl zo leuk maakt? De energie en spirit om iedere dag een bijdrage te leveren aan het bouwen van het pareltje binnen de automotive. Daarnaast is het contact met collega’s echt top: we zijn competitief en amicaal. Elke pauze racen we op de F1 Playseats in het Grand Café, dat is een ware strijd om de snelste tijd – een waar ik graag, en vaak bovenaan sta, haha!

We hebben een echte ‘work hard, play hard’ mentaliteit: bij ons krijg je de vrijheid om fouten te maken, jezelf te zijn en plezier te hebben. "

Algemeen Directeur bij FinancialLease.nl

Susanne Zuidhof

" Ik ging alleen even een kop koffie drinken maar een uur later zei ik “Ja” op het voorstel dat mij gedaan werd. Het voelde gewoon als een perfect match! Zo snel kan het dus gaan. 

 Ik ben binnen FinancialLease.nl verantwoordelijk voor alles omtrent Office & Facility. Daarnaast ondersteun ik directie en houd ik mij bezig met verschillende (HR-)projecten. "

Lees verder

Werken bij FinancialLease.nl

Afdeling Digital Innovation

Wouter Roseboom - Product Owner SalesForce 

Wanneer je bij FinancialLease.nl werkt, krijg je veel ruimte om invulling te geven aan je eigen dag. Zo ben ik in 2014 begonnen met Sales. Vervolgens heb ik ervaring opgedaan in diverse functies om uiteindelijk te blijven steken in de IT-hoek. Daar is het team Digitale Innovatie ontstaan waar we in teamverband echt geweldige dingen doen.  

Lees verder

IT bij FinancialLease.nl

Afdeling Contractbeheer

Melanie Banning, Contractbeheer

" Ik ben sinds 2016 werkzaam bij FinancialLease.nl, en wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf, is de afwisseling in het werk. Van controleren van contracten, tot contact met de klant en het autobedrijf; geen een dag is hetzelfde. We werken met een heel fijn team waarbij we met elkaar proberen de klant en het autobedrijf zo goed mogelijk te begeleiden in het proces. Ik kijk tevreden terug op de week als ik weet dat ik voor klanten, de autobedrijven en collega’s iets heb kunnen betekenen en ook zij tevreden zijn. "

Contractbeheer bij FinancialLease.nl

Marijke de Vries, Teamleider Contractbeheer

" In 2012 ben ik bij FinancialLease.nl begonnen en heb ik de groei van het bedrijf van dichtbij mogen meemaken. Elke collega die bij ons werkt levert dagelijks een bijdrage aan deze groei, waarbij we continu streven naar nóg betere kwaliteit en hogere klanttevredenheid. "

Lees verder

Contractbeheer bij FinancialLease.nl

Idris Douou, Contractbeheer

Wat ik fijn vind aan FinancialLease.nl is de flexibiliteit en de vrijheid die je binnen het bedrijf krijgt. We werken iedere dag samen met als doel tevreden klanten. Het werk is erg veelzijdig want je werkt samen met collega’s van andere afdelingen en heb je veel contact met de bank en diverse autobedrijven, en niet te vergeten: de klant zelf. Hierdoor is geen dag hetzelfde.  Mijn ambitie is om continu te verbeteren, te leren op persoonlijk vlak en in teamverband. Dit wordt gestimuleerd door interne en externe trainingen "

Contractbeheer bij FinancialLease.nl

Tasha van Engeland, Contractbeheer

" Ik werk met veel plezier bij Financiallease.nl. Wat het werk voor mij zo leuk maakt is dat je veel verantwoordelijkheid krijgt binnen het bedrijf: Van contracten nakijken op juistheid tot het schakelen met de leveranciers en de klanten, er komt van alles langs op onze afdeling.  

Ik werk in een fijn team met leuke collega’s waar onderling ook veel wordt gelachen en elke vrijdag een lekkere borrel. "

Contractbeheer bij FinancialLease.nl